Property Details

Astana Kasih Apartment Fasa 3 Puncak Alam Untuk Dijual - Shah Alam - Selangor

  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Kedai Interested Whatsapp 011 3290 7240
  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Kitchen Interested Whatsapp 011 3290 7240
  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Layout Interested Whatsapp 011 3290 7240
  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Living Area Interested Whatsapp 011 3290 7240
  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Main Entrance Interested Whatsapp 011 3290 7240
  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Masjid Interested Whatsapp 011 3290 7240
  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Outdoor 1 Interested Whatsapp 011 3290 7240
  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Outdoor 2 Interested Whatsapp 011 3290 7240
  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Pasaraya Interested Whatsapp 011 3290 7240
  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Sekolah Menengah Interested Whatsapp 011 3290 7240
  • Astana Alam 3 Bandar Puncak Alam Tadika Interested Whatsapp 011 3290 7240

For Sale RM175,000 175000 - Apartment/ Flat
760 Sq Ft3 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage  Add to Favorites Print

Anda mencari Rumah Mampu Milik?

Rumah ini mungkin Rumah yang anda cari
Jom luang masa 1 minit untuk tengok

Apa yang tentang rumah ni?

– Rumah ni dijual pada harga RM15k Below Market Value
– Rumah dekat dengan sekolah, jalan kaki je dah sampai,
tak payah susah2 nak bayar tambang bas
– Tadika pun ada
– Pasaraya pun dekat, tak susah nak beli barang keperluan
– Masjid pun dekat, cantik & besar lagi, memang selesa

Rugi kalau anda lepaskan peluang ni,
Maklumlah sekarang ni, bukan senang nak dapat rumah macam ni

Astana Kasih Apartment Fasa 3,
760 sqft
3 bilik 2 bilik air
basic unit
walk up apartment
tingkat 1 dari 7 tingkat

market value RM190k

asking price RM175k je, memang untung,

beli2 je dah untung RM15k, bayar bulan baru RM800 je,

sampai bila nak duduk menyewa, lama2 sewa rumah makin naik

Jom bertindak sekarang, siapa cepat dia dapat

Berminat whatsapp ke 011 3290 7240 (rushaidin) sekarang juga

  • :
Property Map

Submitted by Mohd Rushaidin Muhamed

  • Mobile : 011-3290 7240

I'm here to help you buying and selling property. I also can help you to check market value and calculate your Loan Eligibility. If you need my help and opinion, you can contact me at 011-3290 7240. I'm very pleased to help you. WhatsApp: http://jualbelirumahandadisini.wasap.my/
Know More

Contact

Loading...
 

Similar Properties

For Sale

x

A luxury yet the affordable home living concept of 3… More Details

RM410,000